top of page

TRAINERS

Dunya (8 of 24)_edited.jpg

DOENJA

Founder
Beginner/Ervaring en Intermediate

Doenja (°1983) is een mama van 2 kinderen.

Ze begon met ballet en turnen op de leeftijd van 3 jaar en is sindsdien onafgebroken passioneel bezig geweest met alles wat met creatief bewegen te maken heeft.  Ze heeft 25 jaar ervaring met ballet, gecombineerd met jazz, modern, hip hop en tapdans.

Op haar 16de begon ze reeds met dansles geven.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in haar dansleven kwam ze terecht bij paaldansen.  Onmiddellijk raakte Doenja gepassioneerd en verslaafd aan de sport.

Als kers op de taart richtte ze in januari 2016 haar eigen paaldansschool op waar ze vol enthousiasme iedereen ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

MANDY

Beginner/Ervaring en Intermediate

Mandy (1986) is getrouwd en heeft een dochter.

Op 3 jarige leeftijd begon ze met kleuterturnen en niet veel later werd ze geselecteerd voor de acro- en tumblinggroep.  Zo heeft ze vele uren doorgebracht in de turnzaal.  Daar hoorde ook heel wat optredens en wedstrijden bij, tot zelfs in het buitenland.


Toen ze naar de hoge school ging, besloot ze een punt te zetten achter haar mooie turncarrière en heeft ze nog een tijdje lesgegeven aan de acrogroep.


Voor haar vrijgezellen deed ze een paaldans workshop. Ze was meteen verkocht en wist dat ze dit graag wilde doen.  Hier heeft ze nog geen seconde spijt van!

Mandy was van in het begin een heel gedreven leerling met veel oog voor detail.  Hierdoor evolueerde ze heel snel, waardoor ze uiteindelijk ook les is beginnen geven.

DSC05434-9.jpg
Dunya Shoot 2-12_edited.jpg

SOPHIE

Beginner/Ervaring en Intermediate

Sophie (1989) is getrouwd en heeft een zoon en een dochter.
Op 8-jarige leeftijd is ze begonnen met jazz-ballet.  Het dansen werd onmiddellijk 1 van haar favoriete hobby's. Enkele jaren later werd ze toegelaten tot een wedstrijdgroep en heeft ze vele jaren wedstrijden gedanst in jazz-ballet en hiphop.

Op 16 jarige leeftijd begon ze ook dansles te geven.  Dit heeft ze 11 jaar gedaan.

 

Na de geboorte van haar kindjes is ze hier met gemengde gevoelens mee gestopt.  Echter bleef de dansmicrobe wel kriebelen.

Net zoals Mandy, volgde Sophie tijdens haar vrijgezellen een workshop paaldansen en was ze onmiddellijk verkocht.  Ze heeft zich nog dezelfde dag ingeschreven voor de lessen.

Paaldansen werd al snel meer dan een hobby, het werd een passie.

Net zoals Mandy was ze meteen heel gemotiveerde leerling die super hard werkte om zo snel mogelijk te evolueren.

Niet lang daarna deed zich de mogelijkheid voor om te beginnen lesgeven en deze kans greep ze met beide handen.

bottom of page