top of page

TRAINERS

PSX_20230218_235947.jpg

DOENJA

Founder
Beginner/Ervaring en Intermediate

Doenja (40) is een mama van 2 kinderen.

Ze begon met ballet en turnen op de leeftijd van 3 jaar en is sindsdien onafgebroken passioneel bezig geweest met alles wat met creatief bewegen te maken heeft.  Ze heeft 25 jaar ervaring met ballet, gecombineerd met jazz, modern, hip hop en tapdans.

Op haar 16de begon ze reeds met dansles geven.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in haar dansleven kwam ze terecht bij paaldansen.  Onmiddellijk raakte Doenja gepassioneerd en verslaafd aan de sport.

Als kers op de taart richtte ze in januari 2016 haar eigen paaldansschool op waar ze vol enthousiasme iedereen ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

YASMINE

Beginner/Ervaring en Intermediate

Yasmine is een actieve mama van 30 met 1 zoontje.

Toen ze 6 was, nam ze haar eerste danslessen.  Ze startte met hiphop en clipdance, later voegde ze daar nog Zumba en aerobics aan toe.

Door haar muzikale interesse volgde ze een tijdje djembélessen, waardoor ze Oriëntaalse dans (buikdans) ontdekte en daar helemaal verliefd op werd.  Dit heeft ze ong. 10 jaar gevolgd.

Ook verdiepte ze zich ondertussen in Taekwondo.

In 2016 zocht ze een nieuwe uitdaging.  Iets vrouwelijks, elegant, uitdagend en sportief.  Na een cursus burlesque kwam ze uiteindelijk bij het paaldansen terecht.  Dat was meteen een schot in de roos!  Ze bleef zo lang ze kon naar de les komen toen ze zwanger werd en ook na de geboorte stond ze er snel weer terug.  Ze kon het niet missen!

"Pole dance is my therapy!" - Yasmine

Trainer Yasmine.png

ANJA

Beginner/Ervaring en Intermediate

Omschrijving volgt asap

bottom of page